Učinkoviti električni kopalniški radiatorji

Za ogrevanje prostorov je v sodobnih domovanjih navadno učinkovito poskrbljeno. Kljub temu pa se marsikdo odloči za dodaten vir ogrevanja v kopalnici, saj s tem poskrbimo za udobje v vseh delih leta. Pri tem se največkrat uporabljajo električni kopalniški radiatorji, saj se zelo dobro obnesejo v ta namen. Prostor hitro in učinkovito segrejejo, poleg tega pa imajo še vrsto odličnih lastnosti. Ko boste takšen grelnik enkrat namestili v svojo kopalnico, se boste začeli spraševati, kako ste pred tem lahko sploh bili brez njega, kar je dokaz za to, da se ga splača kupiti.

https://silenos-grijanje.com/

Hitro segrevanje prostora

Električni kopalniški radiatorji omogočajo zelo hitro segrevanje kopalnice. Zasnovani so namreč tako, da lahko kopalnico z njimi ogrejete v najkrajšem možnem času, saj so zelo zmogljivi. Zato zagotovo predstavljajo odličen dodatni vir ogrevanja, ki vam bo velikokrat prišel prav, saj ga lahko vklopite prav vsakič, ko ga potrebujete, ter tako poskrbite za vse potrebno udobje med preoblačenjem, tuširanjem, kopanjem in različnimi drugimi opravili.

Grelnik in sušilnik ob enem

Zanimivo možnost predstavljajo tudi grelniki, ki so hkrati sušilniki za brisače in perilo. Oblikovani so tako, da lahko nanje zlahka obesite mokro perilo, ki se med segrevanjem grelnika nato hitro posuši. S tem zmanjšate prisotnost vlage v kopalnici in neprijetne vonjave, ki lahko nastanejo zaradi nje. To je še posebej pomembno v kopalnicah brez okna, kakršne so pogoste v blokih in stolpnicah. Če se v vaši kopalnici brisače težko posušijo oziroma dolgo traja, da so suhe, potem je to zagotovo dobra rešitev za vas. Takšen sušilec in grelnik ob enem vam ponuja proizvajalec Vigo.

https://silenos-grijanje.com/oznaka-proizvoda/kupaonski-radijatori/

Imate zelo majhno kopalnico?

Tudi če imate zelo majhno kopalnico, je danes možno najti ustrezen grelnik za vas. Na voljo so namreč različni mini grelniki, ki so majhnih dimenzij in zasedejo res zelo malo prostora. Zaradi tega so izredno funkcionalni, montira pa se jih na steno. Če potrebujete takšen grelnik manjših dimenzij, a  z veliko učinkovitostjo, se vam splača pogledati modele proizvajalca Radialight.