Siemens avtomatizacija v Sloveniji

Potrebujete odličen PLC krmilnik? Ali pa kupujete drugo opremo za industrijsko avtomatizacijo? Potem vas zagotovo zanima, na katero slovensko podjetje se obrniti, če bi radi kupili izdelke ali storitve Siemens avtomatizacija tega priznanega nemškega proizvajalca. Podjetje VRD Dankon, ki se v Sloveniji ukvarja z distribucijo in prodajo Siemensovih izdelkov, je zagotovo pravi naslov za vas.

Krmilniki in vsa druga oprema za industrijsko avtomatizacijo

Pri njih lahko tako kupite prav vse izdelke, ki jih potrebujete za uvedbo ali nadgradnjo avtomatizacije različnih procesov. Na voljo so vam številni PLC krmilniki, ki se odlično obnesejo pri krmiljenju najrazličnejših procesov – tudi tistih najbolj zahtevnih.

Na voljo so vam vsi krmilniki iz serije Simatic S7-1200, pa tudi LOGO!8 krmilniki in digitalne razširitve zanje. Krmilnik LOGO!8 je zelo primeren tudi za začetnike, uporablja pa se tudi za krmiljenje bolj enostavnih proizvodnih in industrijskih procesov. Krmilniki iz serije Simatic S7-1200 pa predstavljajo standard v industriji in se najpogosteje uporabljajo za avtomatiziranje procesov, saj so v ta namen zelo učinkoviti in priročni. Poleg tega pa delujejo zelo zanesljivo, njihova uporaba pa je dokaj enostavna, kar je še dodaten plus.

Prav tako pa imajo v svojem prodajnem programu na voljo tudi različne druge izdelke in opremo. Na voljo so recimo termostati, ventili in pogoni, tipala, kalorimetri, vodomeri, delilniki, frekvenčniki in tako dalje. Trudijo se, da imajo čim več izdelkov vedno na zalogi in da jih tako pri njih lahko dobite čim hitreje in brez čakanja. Ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani, v primeru, da ne najdete izdelka, ki ga potrebujete, pa jim pošljite povpraševanje oziroma jih kontaktirajte. Potrudili se bodo, da vam dobavijo prav vse izdelke, ki jih potrebujete.

Tehnično svetovanje pri nakupu

Siemens distribucija vam tako omogoča, da v Sloveniji kupite praktično katere koli Siemensove izdelke. Pri tem vam podjetje VRD Dankon nudi tudi tehnično svetovanje, zato se nanje vedno lahko obrnete na pomoč. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in dobrim poznavanjem Siemensovih izdelkov vam bodo zagotovo znali ustrezno svetovati.