Horoskop ribi

Dve ribi, ki plavata vsaka v svojo smer. Vas spomni na horoskop ribi? Seveda. In, če spregovorimo nekaj besed ali pa splošnih lastnosti rib, česa se spomnimo?

Gre za osebe, ki so sicer razdvojene, kar kažeta tudi dve ribi v znaku. Poskušajo uiti resničnosti sveta in tako težko presodimo njihova čustva ter si ustvarjamo vtise o njih. Pravzaprav nikoli nismo čisto prepričani, s kom smo, saj bo enkrat riba prizemljena in bo popolnoma običajna, medtem, ko lahko v naslednjem trenutku že biva v samo svojem svetu. Kar pa potrjuje to, da se ribe zelo hitro prilagodijo. Sicer pa so zelo nevsiljive in lahko rečemo, da tudi zelo plašne, če pa pride do situacije, ko morajo svoje mnenje tudi naglas povedati in ga izraziti, bodo to storile zelo pokončno.

So zelo zgovorne, vendar lahko odgovarjajo zelo nerazumljivo in posledično jih težje razumemo. Velikokrat se v svoj svet tako zelo potopijo, da verjamejo same sebi, čeprav gre morda za navadne neresnice in jih lahko hitro označimo za lažnivce, čeprav to v resnici niso. Zelo težko jim sledimo, saj so nenehno v gibanju sem ali tja in jih lahko hitro izgubimo ter ne vemo, v katero smer točno je riba namenjena.

So zelo spremenljivega razpoloženja in ga lahko menjajo že ob najmanjši spremembi. So pa zelo ljubeznive in dokaj razumevajoče. Njihova mirnost je običajno tista, zaradi katerih jih presodimo za nežne in občutljive. Bojimo se jih prizadeti, saj jih običajno močno gane in potrebujejo čas, da se poberejo. Čeprav lahko hitro zaidejo v svoj svet ideologije in jih tudi ne gane prav nič, kar smo jim morda povedali.

Ribe so torej zelo posebno znamenje, zelo posebni ljudje, od katerih pravzaprav niti ne vemo, kaj pričakovati. Morda pa tega ne vedo niti same o sebi in velikokrat presenetijo tudi sebe. Kakorkoli, mile ribice so lahko tudi odlična družba ter pravi prijatelj. Horoskop ribi je precej pisan, v vseh pogledih.